Μουσικά Κανάλια

Τι θες να ακούσεις σήμερα;

Ώρα για απόλυτη χαλάρωση! Με τις μουσικές επιλογές του Lounge ταξιδεύετε μουσικά στις δεκαετίες του 80, 90 και του σήμερα. Όλες οι μεγάλες επιτυχίες από τις πιο παραγωγικές μουσικά δεκαετίες σε υπέροχες χαλαρωτικές διασκευές. Σπάνιες εκτελέσεις, μοναδικά χαλαρωτικά ακούσματα. Συνιστάται για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafe-bars, εμπορικά καταστήματα κτλ.

Όλες οι επιτυχίες που απολαμβάνεις στο ραδιόφωνο είναι εδώ. Τραγούδια που γράφτηκαν για να τα ακούς ξανά και ξανά. Madonna, Michael Jackson, Bruno Mars, Lady Gaga, Robbie Williams, Tina Turner και όλοι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες σε ένα κανάλι. Ένα μουσικό ταξίδι μπρος-πίσω στον χρόνο. Από χαρούμενα Pop μέχρι αγαπημένες μπαλάντες. Προτείνεται για cafe bars, εμπορικά καταστήματα, fast food κτλ.

Το Deep House πρωτοστάτησε σε μεγάλο βαθμό από τους παραγωγούς του Σικάγο όπως ο Marshall Jefferson και ο Larry Heard (ο κ. Fingers). Σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μουσικές τάσεις. Σε αυτό το κανάλι απολαμβάνεις όλες τις μεγάλες επιτυχίες από την παγκόσμια deep house μουσική σκηνή. Τραγούδια που σου δίνουν ένα ανεβαστικό ρυθμό χωρίς να “κουράζουν”. Συνιστάται για χρήση σε cafe-bars και ηλικίες 18-35.

Με μόνο €0,32/ημέρα μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια της music4.gr, να διαλέξετε τη μουσική που σας ταιριάζει και να προσφέρετε στους πελάτες σας τα τραγούδια που αγαπούν!

Coming Soon…

Coming Soon…

Δείτε τα πακέτα μας και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση στα μουσικά κανάλια της αρεσκείας σας

Coming Soon…

Coming Soon…

Coming Soon…