Ποιοί είμαστε;

Σχετικά με την ομάδα της Music4.gr

Ακούγοντας το κενό ανάμεσα στα τραγούδια, ακούγοντας μουσική που δεν ταίριαζε στον χώρο που βρισκόμασταν και ακούγοντας διαφημίσεις και ενοχλητικούς εκφωνητές, καταλάβαμε ότι κάποιοι μας χρειάζονται!

Έτσι γεννήθηκε η music4.gr !

Κάπως έτσι σκεφτήκαμε και υλοποιήσαμε μια μουσική πλατφόρμα μέσω internet με ασταμάτητη ροή, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς εκφωνητές, κατηγοριοποιημένη σε κανάλια για να διαλέγετε αυτό που πραγματικά ταιριάζει στον χώρο σας.

Με κορυφαία ποιότητα ήχου σε ενα περιβάλλον υπερβολικά απλό στη χρήση με οποιαδήποτε συσκευή: υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Δοκιμάστε σήμερα κιόλας το δωρεάν κανάλι που σας προσφέρουμε και ακούστε τη διαφορά!

Η μουσική μας φιλοξενείται σε servers τελευταίας γενιάς, με υψελές ταχύτητες και αξιοπιστία που αγγίζει το 99.9% uptime. Έτσι εξασφαλίζουμε τη σωστή και συνεχόμενη λειτουργία του music4.gr χωρίς διακοπές.

Δείτε τα πακέτα μας και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση στα μουσικά κανάλια της αρεσκείας σας
img-online

Καθημερινά κυκλοφορούν εκατοντάδες νέα τραγούδια. Οι άνθρωποι της Music4 επιλέγουν ανάμεσα από αυτά μόνο τα καλύτερα. Και το καταφέρνουν γιατί είναι άνθρωποι με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου και ενεργοί djs.

 

Εμείς στην Music4 επιμένουμε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα προκειμένου να σας προσφέρουμε κανάλια με την πραγματικά καλύτερη μουσική!

Είμαστε ευέλικτοι.

Όλα τα τραγούδια που υπάρχουν στις βάσεις των καναλιών της Music4 είναι ποιοτικά ελεγμένα για τέλειο ήχο και επεξεργασμένα αρκετές φορές ώστε η διάρκεια τους να είναι τέτοια που δε θα κουράσει τον ακροατή. Επίσης τα κανάλια της Music4 είναι δομημένα ωρολογιακά με βάση έρευνες για το τι θέλουν να ακούν οι περισσότεροι ανάλογα με την ώρα!

 

Αυτές και πολλές ακόμα λεπτομέριες που κάνουν την διαφορά. Λεπτομέριες που γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι της Music4.

Play-Music-snap

Με μόνο €0,32/ημέρα μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια της music4.gr, να διαλέξετε τη μουσική που σας ταιριάζει και να προσφέρετε στους πελάτες σας τα τραγούδια που αγαπούν!

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Τα μουσικά κανάλια της music4.gr σίγουρα θα καλύψουν άμεσα όλες τις ανάγκες σας

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Επιλογές από ραδιοφωνικούς παραγωγούς και επαγγελματίες dj με πολυετή πείρα

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Τα κανάλια μας ανανεώνονται καθημερινά αποφεύγοντας ενοχλητική επανάληψη τραγουδιών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο προσωπικός σας dj σε τιμή μικρότερη από 1€ την ημέρα

ΕΥΚΟΛΙΑ

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια απλή σύνδεση στο ιντερνετ

ΕΠΟΧΙΑΚΑ

Κανάλια με εποχιακή μουσική καθώς και δωρεάν δοκιμή!